Препоръки

Референция ВИК - Враца

Референция ВИК - Враца
Водоснабдяване и канализация – Враца

От началото на 2007 г. имах сайт, който много си харесвах, но не можех сама да администрирам. Тогава не вярвах, че ще дойде време, когато ще искам сама да мога да го подновявам. Имах малко опит в интернет и страх да не объркам нещо и такъв си го бях поръчала на предишния уебдизайнер – с възможност да го администрира само той.
Нуждите ми постепенно нарастваха до лятото на 2012 г., когато предложих на Иво Минчев (патронът на IMfield) да го направим наново.
Като разбра моите желания, той ми предложи платформа, в която щях да се справям сама с администрирането след обучение.
Символите на дейността ми от стария сайт, на които държах, Иво ги пренесе творчески в новия сайт. Така удовлетвори желанието ми да не затрудняваме досегашните посетители – да не се чувстват като на друго място от това, което търсят с домейна на моя сайт.
После Иво построи менюто с основните страници, предаде ми ценни уроци и оттам нататък започнах опитите сама.
Бързо се научих. При затруднения Иво ми помагаше. Вече мога да променям менюто, за да е в унисон с динамиката на промените в работата ми. Мога да редактирам. Мога да създавам нови връзки между страниците за удобство на посетителите.
Като добър учител Иво ме поощрява за всяка проявена смелост и откривателство на нова възможност в администрирането, като същевременно се радва, че не рискувам със сигурността на сайта в опитите си 🙂
Наистина е много добър в това да създаде удобство за клиента си според нуждите и желанията му, а също и свобода да се чувства творец на своето пространство в интернет.
Иво, пожелавам ти здраве и търпение, като това, което проявяваш към мен, с всички настоящи и нови клиенти на IMfield и много успехи!

Петя Чешмеджиева

Благодаря на Иво за проявеното усърдие и търпение по време на съвместната ни работа. Останах много доволна от умението му да изслушва и да се съобразява с изискванията ми. Той работи бързо и навременно нанася необходимите корекции. Освен това има и усет към детайлите, така че успя да удовлетвори дори взискателен клиент като мен. И накрая, но не на последно място, Иво ми даде ясни и точни обяснения за работа със CMS, така че сега успявам сама да управлявам сайта си. Посетете моята уеб страница terezanikolova.com и се убедете сами в качеството на услугите му.

Тереза Николова

В търсене на добър професионалист за създаване на уеб страница за личната ни къща за гости в Швейцария, ни беше препоръчан г-н Иво Минчев собственик на Mindfield. Страницата беше създадена за не повече от 5 часа, с изключителен професионализъм и внимание към детайлите задоволяващи напилно изискванията и очакванията ни!

С благодарност за всеодайността и успех в следващите начинания!

Йордан и Ивелина Иванови

Chalet Aurora

Благодаря на Иво Минчев от MINDFIELD за това, което направи за нашия сайт http://www.grandcleaning.co.uk. Бяхме много затруднени и единственият професионалист, който се зае да реализира идеите ни беше той.
Благодаря.
Силно препоръчвам да работите с него.

Nick Koychev
[email protected]

Grand Cleaning Brothers logo
Grand Cleaning Brothers

Работих с Mindfield в продължение на няколко месеца от самото начало на процеса по изработване на сайт на Българския младежки Червен кръст, през наливането на информация, до стартирането на сайта, а и до сега той продължава да ни подкрепя в поддръжката му.
Много съм впечатлена от работния процес с него, понеже изпълняваше технически всичките ни представи как да изглежда сайта, а след стартирането на сайта ни проведе кратко обучение как да го поддържаме.
Препоръчвам горещо, понеже с него се работи лесно, коректно и бързо, а изпълнението на зададените идеи е бързо и отлично.

Ана Изворска - Дирекция БМЧК
Български младежки Червен кръст

Доволен съм. Работата е добре свършена. Препоръчвам. Получих повече помощ от колкото се бяхме договорили. Работи се бързо и професионално. Съветите и препоръките бяха полезни.

voltron4o
Соларни панели

Работата ни с Mindfield бе лека и безпроблемна. Много добре обясниха всички термини, с които не бяхме запознати и бяха необходими при изграждането на страницата ни. Системата, която използваме за страницата си е интуитивна и не са необходими специални умения за да поддържаме създаеното от екипа на Mindfield.

В края на процеса на инсталация, настройка, оптимизиране и модефикация на дизайна получихме обучение за работа с администраторската част на страницата. Въпреки това не ни бе отказана допълнителна помощ, когато е имало нужда от това.

Препоръчвам Mindfield на всички, които желаят страницата им да заработи добре, с пълна функционалност и в кратки срокове.

Народно читалище „Ангел Кънчев – 1901“ Русе