Привет!

Щом сте попаднали в нашият уебсайт, вероятно имате необходимост от услуга, корекция или изработка свързана с Ваш уебсайт. Самият факт, че сте ни намерили говори за това, че успешно сме предложили продуктите си в интернет пространството. Искате ли интернет да работи така и за Вас?

Нашият екип с удоволствие ви помогне до изкачването до върха.

Откъде да започнем?

Ако искате да Ви бъде направен уебсайт или искате пълна преработка на Вашия стар уебсайт, можете да опитате да направите приблизителна калкулация на цената за услугата, съгласно желанията и възможностите Ви. Ако срещнете проблем с термините или информацията (което е нормално) винаги можете да се свържете с нас за разяснения.

Ако желаете да направите корекции по съществуващ вече Ваш сайт, можете да разгледате цените и услугите, които предлагаме. Моля, не забравяйте, че списъкът с услуги никога не може да бъде изчерпателен, защото желанията са толкова, колкото са и клиентите ни. Ако не намерите точната услуга, която търсите просто се свържете с нас.

Ако още не сте сигурни какво точно Ви трябва и просто проучвате, можете да разгледате нашето портфолио. Можете също да се опитате да разберете малко повече за платформата WordPress, с която предпочитаме да работим. Разгледайте и какви функционалности сме реализирали досега в клиентски сайтове. Така може да Ви хрумнат идеи, за които не сте се досещали.

Ако имате сайт, базиран на WordPress, но желаете да го администрирате сами, може би е добре да се поинтересувате от нашите форми на обучение.