Създаване на съдържание в клиентски страници

За всички наши корпоративни клиенти стартираме нова услуга. Тя се фокусира върху SEO оптимизацията на клиентски страници и по-добрата индексация на сайтовете Ви в Google.

Алгоритъма по който Google индексира и определя рейтинга на интернет страниците се обновява регулярно. Целта на компанията е наистина да предлагат на клиентите си най-адекватното съдържание, като резултати от търсенето. Точно затова вече все по-невъзможно става да се правят изкуствени манипулации, който да издигнат сайта Ви на върхови позиции.

От Google смятат, че сайтове, които имат много съдържание и периодично добавят ново такова са най-добрите и съответно точно такива сайтове се радват на по-висок рейтинг в търсачката. От друга страна обаче, трябва да знаем, че метода copy & paste също не работи. Google проверява за дубликатно съдържание (дали текста не е въведен преди това в друг сайт) и наказва с нисък рейтинг този, който копира съдържанието.

Създаването на уникални текстове не е много лека и лесна работа. Има много правила, които трябва да се спазват, за да може Google да „хареса“ текста. Трябва да се акцентира на определени ключови думи и фрази. Не всяка компания разполага с добре обучени кадри, които да създават съдържание за сайтовете. Много фирми пък не разполагат с достатъчно време за тази дейност или я пренебрегват.

shutterstock_127955411Ние предлагаме като услуга „Създаване на уникално съдържание„. Наши обучени специалисти ще съставят статии за Вашите сайтове, които да отговарят на Вашите изисквания и да са насочени към тези целеви групи, които желаете. Всяка статия ще бъде публикувана безплатно от нас след Вашето одобрение. Работните езици, на които можем да създаваме статии за Вас са български, английски, немски и френски език. Заплащането се образува на брой статии, като за всяка статия се спазват задължителни критерии. Средната цена за една статия е около 4-5 лв. При закупуване на по-голям пакет статии ще получите и съответната отстъпка. Конкретно за тази услуга платформа, на която е изграден сайта Ви е без значение.

Ако желаете да получите повече информация или конкретна оферта, ще се радваме да ни пишете.