Описание на проекта

Проектът "Уебсайт за всички" е създаден с цел да подпомогне малкият бизнес. Основни целеви групи са стартиращите бизнеси, бизнеси с малък бюджет, малки производства и фирми, които развиват т. нар. "семеен бизнес". Ние вярваме, че всеки бизнес (дори и най-малкия) има необходимост от интернет страница. Вярваме още, че неминуемо наличието на фирмен уебсайт ще повлияе позитивно на развитието на дадения бизнес. Точно затова подготвихме специално предложение, за собствениците на малък или семеен бизнес.
Според проведено проучване, почти 41% от собствениците на бизнес в света, определен като „малък бизнес“, който не разполага със собствена Интернет страница твърдят, че „нямат нужда от уебсайт“. Това е оправдание, не е причина!
Ето някои основни грешки, относно интернет потреблението на малкия бизнес:  
 • "Моя бизнес няма нужда от уебсайт."
  • Грешно. За съжаление, този начин на мислене е най-честата причина за убиването на малкия бизнес. Ние смятаме, че дори най-малката форма на легален бизнес (напр. будка за продажба на вестници или други дребни стоки) има необходимост от интернет страница (уебсайт).
 • "Развивам/произвеждам тясно специализирани стоки и всичките ми клиенти знаят за съществуването на фирмата ми."
  • Грешно. Много често, собствениците на бизнес в някои по-обособени браншове смятат, че уебсайта няма с какво да им помогне. Доказали сме (а и не само ние), че създаването на фирмена страница повишава доходите на фирмата. Дори и по-специализираните фирми не предполагат какви възможности може да отгърне присъствието им в интернет пространството.
 • "Мога да си направя фирмен профил във Facebook и това е налълно достатъчно."
  • Грешно. Профилите в социалните мрежи никога няма да могат напълно да заместят качествения корпоративен сайт. Съществуването на подобни профили е необходимост, но не може пълноценно да замести един уважаващ себе си бизнес.
Големите корпорации завземат пазара на малките компании. Един от начините малкия бизнес да се задържи на пазара е именно съществуването на професионално направена интернет страница. Ако всяка малка работилница може да покаже перфектните си детайли, ако всяко ателие за ръчно изработени продукти публикува успехите си, ако всеки търговец съумее да прояви индивидуалност и да я демонстрира чрез уебсайта си, шансовете за реализация ще се увеличат.

Какво включва пакета в предложението?

 • Безплатно домейн име (уеб адрес) с разширение .com, .net, .eu, .info или .org за първата година.
 • Безплатен хостинг за срока на договора.
 • Най-популярната, лесна и достъпна платформа в света - WordPress
 • Изработка на вътрешни страници (до 20 броя), с текстове и картинки подедени от клиента
 • Адаптивен дизайн на сайта, за да могат потребители с всякакъв вид устройства да го посещават удобно и бързо
 • Лесна удобна и лесна административна част на български език
 • Изработка на меню (до 20 елемента)
 • Обработка на изображения за да са подходящи за уеб пространството
 • Неограничен брой пощенски кутии с окончанието, като името на уебсайта (Пример: Ако сайта е moyabiznes.com, пощенска кутия от типа [email protected])
 • Форма за контакти, за да намлим до минимум нежеланата поща
 • Безплатен SSL сертификат за сигурност на данните
 • Еднократна първоначална оптимизация за търсачки
 • Всекидневна статистика на посещенията и трафика към сайта
 • Обучение за работа с платформата
 • Три броя статии с уникално съдържание, по тематика зададена от клиента, написани от специалист по създаване на оптимизирано Google съдържание

Условия на предложението ни

Общи условия

 1. Офертата се предоставя от IMfield Websites - Сметало ЕООД, наричан за краткост ИЗПЪЛНИТЕЛ.
 2. Офертата е валидна за юридически лица, категоризирани като „малък или семеен бизнес“, които в момента на кандидатстване не разполагат със собствен уеб сайт, или искат да променят настоящия си, наричани за краткост КЛИЕНТ.
 3. Всички описани точки в секция „Какво включва пакета в предложението?“ по-горе, се изпълняват от ИЗПЪЛНИТЕЛЯ и са за сметка на ИЗПЪЛНИТЕЛЯ.
 4. Всички услуги, функционалности и възможности, които не са включени в секция „Какво включва пакета в предложението?“ се заплащат допълнително, съгласно ценоразписа на IMfield Websites.
 5. Ако допълнителните услуги и фунционалности включват платени добавки или теми, се заплащат от КЛИЕНТА.
 6. Офертата е валидна от 01.02.2017 г. до 31.07.2017 г., освен ако в сайта, на който е публикувано предложението не е публикуван друг срок на валидност.
 7. Офертата е валидна при сключване на двустранен едногодишен договор ръчно разписан от страните по него за безплатна изработка на уеб сайт и месечна поддръжка на същият уеб сайт за една минимален срок от 12 месеца.
 8. Месечната абонаментна такса за поддръжка на уебсайт е на стойност 30 лв./месец. Месечната поддръжка се плаща в края на всеки месец.
 9. Кандидатстването за безплатен уебсайт се извършва от формата по-долу и е безплатно.
 10. Кандидатстването за безплатен уебсайт не означава, че КЛИЕНТА е автоматично одобрен. Всички КЛИЕНТИ подлежат на проучване и последващо одобряване.
 11. Договорът за изпълнение на поръчката описан в т. 7 ще бъде изпратен само на одобрените КЛИЕНТИ.
 12. ИЗПЪЛНИТЕЛЯТ има ангажимент предварително да се свърже с одобрения КЛИЕНТ за да се уточнят детайлите по поръчката.
 13. Съдържанието на договора е приложено във формата за кандидатстване по-долу. Куриерските разходи за изпращане на договора в двете посоки се заплащат от ИЗПЪЛНИТЕЛЯ.
 1. Преди всичко, е важно да се запознаете с договорът, който се сключва между нас и вас. Можете да го изтеглите от тук -> ДОГОВОР.
 2. Процедурата по кандидатстване е направена максимално опростена. Необходимо е да попълните кратък формуляр, който ще ни предостави минимумът от необходима информация.
 3. Важно е да отбележим, че е възможно да Ви потърсим за допълнителна информация.
 4. Попълването на формуляра НЕ е равносилно на одобряване.

⇒ Към Формулярът за кандидатстване