Стартираме нов проект в помощ на малкия бизнес

Интернет вече е навсякъде около нас. Имаме интернет в телефоните си, в планината, в тоалетната… За всеки въпрос, за който нямаме информация се допитваме до Google. Днес ако едно събитие не фигурира в интернет, може да се каже, че не се е случило.

Проект за малкия бизнесСъщото условие важи и за бизнесът. Много от малките бизнеси не смятат за необходимо да притежават фирмен сайт. Други пък искат да имат такъв, но им е трудно да си позволят тлъсти суми за разработка на интернет сайт.

Именно затова стартираме нашият проект „Уебсайт за всички“. Така ще можем да докажем на тези, които не вярват, че интернет може да промени работата им, че грешат. Тези, за които е трудно да заделят суми за създаване на собствена интернет страница ще получат този шанс.

Проект „Уебсайт за всички“ ще стартира в началото на месец март. Всяка фирма, която има желание да кандидатства ще трябва да попълни кратък формуляр в специален микросайт, който разработихме специално за целта. В него всеки ще може да се запознае с условията и подробностите на проекта.

За съжаление няма да можем да одобрим всички кандидатури. Кандидатите ще бъдат селектирани. Основните критерии за подбор на фирми, за които да бъде създаден безплатен малък уебсайт са месечен оборот, брой служители, платежоспособност и др.

Проектът е създаден по идея на Nikolov Media.