Участие на IMfield в WordCamp Europe 2014

Както вече направихме анонс по-рано, София ще е домакин на най-големия форум свързан с платформата WordPress – WordCamp Europe 2014. Събитието ще се проведе от 27 до 29 септември в НДК. IMfield има участие във конференцията, като част от организационния екип.

Във форума участие като лектори ще вземат едни от най-важните личности и фирми в света на WordPress. Специален гост лектор ще е и самият Matt Mullenweg, който е един от основателите и създателите на системата. Заедно с Мат пристигат още няколко души от неговия екип в компанията Automattic. Друго интересно лице е Joost de Valk, който е създател на компанията Yoast – която създава едни от най-добрите плъгини за WordPress. Повече за това, кои щр бъдат лекторите на WordCamp Europe 2014 можете да прочетете на страницата на форума.

Спонсори на събитието са едни от водещите компании в WEB секотора: GoDaddy (хостинг компания); WP VIP, Yoast, WooThemes (създатели на темплейти и плъгини, най-често срещано за онлайн магазини), BlueHost (хостинг компания), SiteGround (хостинг компания), както и много други.